KUD “Lola Perlez” Stajićevo 27. juna organizuje festival u Stajićevu

0
323

Kulturno umetničko društvo “Lola Perlez” Stajićevo organizuje 27. juna festival na kom će pored članova ovog društva nastupiti i druga kulturno umetnička društva, a biće organizovan i defile učesnika, koncert, žurka i večera za goste.

Kulturno umetničko društvo “Lola Perlez” osnovano je pre 4 godine, a pre pola godine oformilo je ansambl i u Stajićevu gde broji 70-ak  članova. 27. juna od 17h ovo društvo organizuje festival u Stajićevu. Članovi kulturno umetničkog društva su obećali dobru zabavu, mnogo muzike i mnogo igre i druženja, a kako su rekli dobrodošli su svi koji vole folklor i druženje sa mladima.

Jelena Janošev je izrazila zahvalnost svima koji su pružili podršku društvu u njegovom funkcionisanju posebno pohvalivši predsednika društva Stevana Ćirića, koji je u društvo uložio ne samo svoje znanje i vreme nego i finansijska sredstva, a radu društva mnogo je doprineo i njegov otac Petar Ćirić.

Nikola Ćirić iz Kulturno umetničkog društva “Lola Perlez” Stajićevo upoznao nas je sa sastavom igračkih grupa, a govorio je i o tome gde i kako zainteresovani mogu da se priključe društvu.

Članove Kulturno umetničkog društva “Lola Perlez” Stajićevo u narednom periodu, pored festivala čiji su domaćini, očekuju nastupi u Sarajevu i Banji Koviljači. U iščekivanju novih nastupa pozivaju decu i omladince da se priključe društvu, a pozivaju i potencijalne sponzore da podrže njihov rad.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here