Predsednik Vučić se sastao sa predstavnicima vojnog vrha Srbije

0
73

Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar  Vučić sastao se danas u Generalštabu Vojske Srbije sa potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem, načelnikom Generalštaba generalom Milanom Mojsilovićem i predstavnicima vojnog vrha.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Generalštabu Vojske Srbije sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem, načelnikom Generalštaba generalom Milanom Mojsilovićem i predstavnicima vojnog vrha. Nakon sastanka, predsednik Vučić je istakao da su sagledane i analizirane sposobnosti Vojske Srbije i šta je to što je neophodno kako bi se unapredili borbena gotovost i operativne sposobnosti vojske. On je istakao da je na sastanku bilo reči i o intenziviranju saradnje sa fabrikama domaće namenske industrije.

Predsednik Vučić poručuje da se nalazimo u veoma složenom okruženju i složenoj političkoj situaciji i da je upravo zato Vojska Srbije neophodna kao garant očuvanja mira i stabilnosti i odvraćanja od napada na našu zemlju.

Vučić je izrazio zahvalnost svim generalima koji su učestvovali u diskusiji, dijalogu i prikazu i nadu da će u narednom periodu ljudi moći da vide i moći da se raduju samo još većoj snazi Vojske Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here