Nova nedeljna akcija na stovarištima ”Ogrev”

0
38

Nova nedeljna akcija na stovarištima “Ogrev “ traje od 06. do 13. avgusta, a u tom periodu po sniženim cenama možete kupiti pločice Metro style black and white, tuš kabinu “Una”, ogrevno drvo u paleti, šindru biber, gotov beton, pur penu i još dosta toga po veoma povoljnim cenama.

Stovarišta “Ogrev” u svojim ponudama imaju  celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija koja će trajati od 06. do 13. avgusta donosi najpovoljnije cene sledećih artikala.

Kupcima su na raspolaganju izuzetno povoljni uslovi plaćanja, pa tako svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, penzionim čekom, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here