Srđan Nogo – Od Dorćola do Ade Huje su Miroslav Mišković i Milan Beko

0
224

Zainteresovane strane za sticanje vlasništva na 220 hektara gradskog građevinskog zemljišta od Dorćola do Ade Huje su Miroslav Mišković i Milan Beko, rekao je Srđan Nogo.

Srđan Nogo upozorio je javnost da gradske vlasti u Beogradu spremaju otimanje još jedne velike parcele na savskom basenu i to na Adi Huji, koja je i do dva i po puta veća od one na kojoj se gradi Beograd na vodi. On tvrdi da je ovo gradsko zemljište razlog hapšenja predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića. Pitali smo Srđana Noga ko su zainteresovane strane u postupku prodaje ove luksuzne građevinske lokacije.

Prema planovima gradskih vlasti, u narednih deset godina u prestonici će biti realizovan niz velikih projekata, počevši od prve linije metroa do novih mostova i tunela, a predviđeno je da će grad  preko Ade Huje sići na Dunav da bi se tu izgradio neki novi Beograd na vodi. Srđan Nogo je izjavio da gradske vlasti spremaju otmanje ove luksuzne lokacije  i da su tu sukobljeni interesi mnogih centara moći jer je u pitanju zemljište koje zbog svoje atraktivne lokacije i veličine jedinstvene parcele od 225 hektara, donosi veliku finansijsku dobit onima koji žele da steknu vlasništvo nad Adom Hujom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here