Nastup KUD „Lola Perlez“ Stajićevo na obeležavanju slave sela u Stajićevu

0
193

Proteklog vikenda u Stajićevu je obeležena slava sela. Posebnu pažnju domaćina i njihovih gostiju izazvao je nastup članova KUD „Lola – Perlez“ Stajićevo, koji su prikazali igre sa Kosova, iz Leskovca, iz Bele Palanke i Šumadije.

U Stajićevu je obeležena slava sela, a u okviru bogatog programa svoje umeće predstavili su članovi KUD „Lola Perlez“ Stajićevo, koje u ovom mestu uspešno funkcioniše već neko vreme. Tri postave ovog kulturno umetničkog društva predstavile su se igrama sa Kosova, iz Leskovca, iz Bele Palanke i Šumadije.

Posle uspešne sezone i brojnih nastupa članove KUD „Lola Perlez“ Stajićevo očekuje pauza koju neće iskoristiti samo za odmor nego i za obnovu nošnji i renoviranje prostorija u kojima se pripremaju za nastupe.

Najmlađi članovi su se svojim roditeljima, bakama i dekama, rodbini i drugarima predstavili igrama iz Šumadije, a za svoj nastup dobili su gromoglasan aplauz.

U okviru programa dodeljene su i zahvalnice ustanovama i organizacijama koje funkcionišu u Stajićevu. Zahvalnicu za dobar i uspešan rad sa mladima u ovom mestu dobilo je i KUD „Lola Perlez“ Stajićevo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here