U robnoj kući Tišma po veoma povoljnim cenama možete kupiti peći i kotlove na čvrsto gorivo ili gas, grejalice, radijatore i klime pogodne za dogrevanje prostorija, kao i širok izbor kompletne opreme za grejanje. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Kada je u pitanju oprema za grejanje u Tišmi ćete pronaći i peći i kotlove na čvrsto gorivo ili gas, peći za etažno grejanje, kupatilske grejalice i sušače peškira, klima uređaje i kompletnu opremu za grejanje: fitinge, bakarne cevi, dimovodne cevi, štucne i štediše, plinske cevi i creva, ventile, reducire i sve drugo što vam je neophodno za grejne instalacije, kao i opremu za održavanje i repariranje starih peći i kocke za potpalu, šamotni set, čistač čađi za peći na ugalj, drva i naftu i drugo.

U susret hladnijim danima pronaći ćete grejna tela za dogrevanje prostora, kao što su grejalice i uljani radijatori. Mini prenosna grejalica, dimenzija 18 puta 11 cm idealna je za dogrevanje prostorija do 32 kvadratna metra, a poseduje tajmer za isključivanje, led displej, keramički grejač i što je veoma važno tiho radi. Samostojeće konvektorske grejalice odlikuje visoka toplotna efikasnost i moderan dizajn, a termostat i podesiva snaga omogućavaju podešavanje i održavanje optimalne temperature. Grejalice- kaloriferi su takođe pogodne za manje prostorije, izuzetno tiho rade, imaju nekoliko brzina i kućište od kvalitetne plastike. Odličan izbor za hladnije dane su i uljani radijatori koji su lako prenosivi i koji imaju podesivi termostat ii zaštitu od pregrevanja.

U Tišmi ćete pronaći i norveške BEHA radijatore snage od 800 do 2000 vati, a njihova prednost je ogromna ušteda električne energije, mogućnost montiranja na zid ili na postolje, kao i to što ne prave buku i mogu da se koriste i za grejanje u kupatilima ili drugim vlažnim prostorijama s obzirom na to da su obezbeđeni zaštitom IP24 i zaštitom od prskanja vodom. BEHA radijatori poseduju i centralni bežični sistem regulacije koji omogućava centralno upravljanje svim BEHA radijatorima sa jednog mesta.

Tišma iz svoje ponude kada je u pitanju grejanje izdvaja i industrijske kalorifere snage 2 kw, 3 kw, 5 kw i 9 kw, kao i plinski top snage 10 kw.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.