Srđan Nogo – Bez svedoka saradnika će biti jako teško procesuirati Belivuka

0
147

Epilog sudskog procesa protiv Veljka Belivuka u ovom trenutku je nezahvalno prognozirati jer, prema rečima Srđana Noga, jedna je stvar da vi znate da je nešto urađeno a potpuno druga da to dokažete.

Srđan Nogo je izjavio da vlast nije samoinicijativno uhapsila Veljka Belivuka i da je poslednje mesto na kojem Vučić želi Velju Nevolju zatvor u kojem neće moći da ga kontroliše. Nogo tvrdi da je Veljko Belivuk uhapšen na insistiranje Amerikanaca i da je njegova likvidacija pripremana još tokom njegove posete Crnoj Gori. Upitali smo Srđana Noga kakav će biti epilog sudskog procesa protiv Veljka Belivuka.

Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Veljka Belivuka i njegove grupe. Ova kriminalna grupa, koju su predvodili uhapšeni Veljko Belivuk i Marko Miljković, prema rečima najviših predstavnika vlasti Srbije, tereti se za najteža krivična dela. Istraga je vođena protiv 31 osobe koje se terete za pet teških ubistava, trgovinu drogom i oružjem, jednu otmicu i jedno silovanje. Političar Srđan Nogo smatra da je bez svedoka saradnika teško dokazati navode optužnice a otežavajuća okolnost u rasvetljvanju svih pojedinosti ovog slučaja je činjenica da je “država mnogo više znala i da je praktično saučesnik u svim krivičnim delima o kojima se govori”, tako da Nogo veruje da postupak protiv Belivuka neće krenuti pre izbora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here