Srđan Škoro – Javnost je postala ravnodušna prema svemu

0
439

Novinar Srđan Škoro je rekao da je začuđujuće što posle svih afera koje su nastale za vreme ove vlasti, ne reaguju ni građani, ni ljudi u svetu, niti aktuelnom režimu pada rejting.

Posle fotografije aktuelnog ministra policije Aleksandra Vulina sa osuđivanim Vladimirom Kovačevićem, u javnosti se pojavio i snimak susreta bivšeg vođe navijača Rada sa bivšim ministrom policije Nebojšom Stefanovićem. Portal Direktno objavio je snimak sa sigurnosnih kamera iz jednog kafića, u kojem Stefanović sedi sa nekadašnjim predsednikom Fudbalskog saveza Slavišom Kokezom, a za stolom im se pridružuju Kovačević i nekoliko članova navijačke grupe. To je, ocenjuju istraživački novinari, samo još jedna potvrda o sprezi vlasti i kriminala. Pitali smo novinara Srđana Škora, da li ovakvi dokazi mogu uticati na rejting vlasti ili je javnost postala ravnodušna prema novim aferama.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Srbije se na koncertu Riblje čorbe fotografisao sa Vladimirom Kovačevićem Kovačom, za kojeg je policija potvrdila da je poslednji bio u kontaktu sa Aleksandrom Halabrinom, koji je ubijen, a bio je na spisku nestalih koji se dovode u vezu sa klanom Veljka Belivuka. Ministar Vulin svoju odbranu izneo je u medijima, rekavši da se sa Kovačom slučajno fotografisao. Pretpostavlja se da je snimak ministra Stefanovića i vođa navijača nastao u novembru 2019, a ministru je društvo pravio i stranački kolega Slaviša Kokeza. Novinar Srđan Škoro naglasio je da je začuđujuće kako posle svih afera koje su nastale u vreme ove vlasti, nema reakcije ni od strane građana, niti od strane nadležnih institucija u svetu. Analizirajući navedene fotografije, Škoro je dodao da je neverovatno da rejting vladajuće stranke ne pada, kao i da niko od pomenutih funkcionera i niko iz bezbednosnih službi nije snosio odgovornost za bilo koju aferu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here