Vulin na kolegijumu Uprave kriminalističke policije

0
28

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su brze i efikasne akcije policije u rasvetljavanju krivičnih dela i hapšenju počinilaca najveća potvrda uspešnosti borbe sa kriminalom i poručio da će policija učiniti sve da kriminalci osete žestok pritisak države.

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je kolegijumu Uprave kriminalističke policije i tom prilikom pohvalio pripadnike Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici koji su u rekordnom roku rasvetlili ubistvo čoveka koga su osumnjičeni ostavili u prtljažniku automobila. On je posebno naglasio da kriminalci moraju da znaju da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova učiniti sve da kriminalci osećaju pritisak države gde god da se nalaze i šta god da rade.

Ministar je pohvalio rad pripadnika Uprave kriminalističke policije u borbi protiv organizovanog kriminala, naglasivši da je od početka godine srpska policija razbila više organizovanih kriminalnih grupa i time uklonila opasnost po građane, koji zahvaljujući radu ovih profesionalaca mogu da budu sigurni i bezbedni.

Vulin je pripadnicima Uprave kriminalističke policije poručio da od njih očekuje da nastave još jače i agresivnije da se bore protiv dilera i kriminalaca koji prodaju drogu deci, reketiraju ljude i vrše svirepa ubistva. On je na kraju rekao i da su brze i efikasne akcije policije u rasvetljavanju krivičnih dela i hapšenju počinilaca najveća potvrda uspešnosti borbe sa kriminalom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here