Miroslav Parović – Vučić vodi politiku sitnog pijačnog prevaranta

0
152

Prema mišljenju Miroslava Parovića, predsednik Srbije sve vreme navikava javnost na nezavisnost Kosova i Metohije, a zasluge za to, kako je rekao, imaju upravo Aleksandar Vučić i njegov režim.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Priština ima izuzetno povoljnu poziciju u Savetu Evrope da zatraži članstvo u toj organizaciji, posle čega će pokušati i ulazak u Interpol i UNESKO,  kao i da smatra da će ih Srbija u Savetu Evrope vrlo teško pobediti, što nije slučaj sa Interpolom i UNESKOM. Pitali smo Miroslava Parovića, predsednika Narodnog slobodarskog pokreta, da prokomentariše ovu izjavu predsednika Srbije.

Gostujući na TV Prva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da iako Priština ima povoljnu poziciju u Savetu Evrope, za čije članstvo će dobiti podršku mnogih evropskih zemalja, njeno članstvo u Interpolu i Unesku biće onemogućeno jer će, prema njegovim rečima, neke druge zemlje povlačiti priznanja nezavisnosti Kosova. Komentarišući ovu Vučićevu izjavu, Miroslav Parović, predsednik Narodnog slobodarskog pokreta je rekao da  sve što se dešava danas u Srbiji je rezultat političkih odluka aktelnog režima i predsednika Srbije, koji moraju da ispune ugovore koje su potpisali pre pet godina a koji su došli na izvršenje. Prema Parovićevim rečima sve to vodi navikavanju naroda na nezavisnost Kosova i Metohije koja se prikriva Vučićevom predstavom za narod koji “treba da pomisli da se tamo održava neki novi Kosovski boj”, a u stvari sve služi odbrani rejtinga samog Vučića i prikrivanju činjenice da je upravo on potpisao mnoge ugovore koji su omogućili Albancima da dobiju i taj elemenat državnosti kao što su tablice sa oznakom Republike Kosovo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here