Predsednik Vučić na otvaranju tehnološkog kampusa kompanije NCR

0
128

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas na Novom Beogradu otvaranju najsavremenijeg tehnološkog kampusa kompanije NCR, u kojem će biti zaposleno više od 5.000 ljudi. Ovaj kampus je istovremeno i najveći u Evropi, a na površini od oko 30.000 kvadrata, predstavljaće i centar za razvoj novih tehnologija, a ukupna vrednost investicije je veća od 100 miliona dolara.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas na Novom Beogradu otvaranju najsavremenijeg tehnološkog kampusa kompanije NCR koji je centar za razvoj novih tehnologija. Predsednik Vučić je, tokom obilaska prostorija kompanije, izjavio da je Srbija uspela da sačuva veliki broj mladih talenata u zemlji upravo zahvaljujući firmama kakva je NCR.

Novi poslovni centar američke kompanije NCR izgrađen je prema najvišim standardima “pametne gradnje”, a kamen temeljac za kampus položen je u maju 2019. godine. NCR je američka korporacija koja je i svetski tehnološki lider u pružanju visokokvalitetne i stručne podrške kompanijama raznih delatnosti, među kojima su kompanije iz oblasti finansija, turizma, ugostiteljstva i telekomunikacija. Kampus su danas obišli i premijerka Ana Brnabić i ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here