Ogrev – Nova nedeljna akcija

0
47

Tokom nove nedeljne akcije koja traje od 8. do 15. oktobra na stovarištima Ogrev po sniženim cenama možete kupiti giter opeku, perivu boju za unutrašnje zidove, krovnu foliju, briket i pelet. Ogrev kao novitete u svojoj ponudi po sniženim cenama nudi i Durston keramiku i wc šolje Laufen.

Na stovarištima “Ogrev” koja se u gradu nalaze na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, a u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija na stovarištima Ogrev traje od 8. do 15. oktobra i donosi snižene cene nekoliko artikala.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here