Zdrava Srbija – Protiv otvaranja rudnika Rio Tinto

0
92

Prilikom otvaranja stranačkih prostorija Zdrave Srbije u Loznici građani su imali priliku da razgovaraju sa predsednikom te stranke Milanom Stamatovićem od kog su uglavnom želeli da čuju kakav je stav Zdrave Srbije po pitanju otvaranja rudnika Rio Tinto. Stamatović im je poručio da će njegova stranka stati u odbranu i zaštitu životne sredine i prava na zdrave uslove života stanovništva ovog dela Srbije.

Zdrava Srbija nedavno je otvorila stranačke prostorije u Loznici i formirala gradski odbor stranke u tom mestu. Tom prilikom građani Loznice postavljali su pitanja predsedniku Zdrave Srbije Milanu Stamatoviću, a najveći deo pitanja odnosio se na stav Zdrave Srbije prema otvaranju rudnika Rio Tinto. Stamatović je poručio da je potencijalno otvaranje rudnika smetnja razvoju kako Loznice tako i čitave Zapadne Srbije i s tim u vezi poručio da će njegova stranka stati u odbranu i zaštitu životne sredine i prava na zdrave uslove života stanovništva ovog dela Srbije.

Stamatović je još napomenuo da je Zdravoj Srbiji interes građana uvek na prvom mestu, tako da će uvek osluškivati njihove želje i nikada neće dozvoliti da bilo šta drugo bude razlog donošenja odluka koje ne bi bile u skladu sa voljom građana lokalnih sredina, regiona i cele Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here