Ministar Vulin prisustvovao međunarodnom forumu „Sećanje na pobednike“

0
42

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas na međunarodnom forumu „Sećanje na pobednike“ održanom u Ruskom domu u Beogradu da Srbija nikada neće zaboraviti svoje pretke i da će slobodarska tradicija srpskog naroda opredeljivati našu državnu politiku, dok god Srbiju vodi predsednik Aleksandar Vučić.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je međunarodnom forumu „Sećanje na pobednike“ održanom u Ruskom domu u Beogradu gde je rekao da je revizija istorije nedopustiva, te da i Srbija i Rusija mogu biti ponosne na svoju istoriju i da su i jedna i druga zemlja uvek bile na onoj boljoj, lepšoj, čestitijoj strani sveta, među zemljama pobednicama. Ministar policije je naglasio da Srbija ne zaboravlja svoje pretke, sistem vrednosti na osnovu kojih su pobedili i po kojima su živeli, ali ni da su bili na pravoj strani sveta, nikada na pogrešnoj.

Ministar Vulin je naglasio da Srbija nikada neće zaboraviti svoje pretke i da će slobodarska tradicija srpskog naroda opredeljivati našu državnu politiku, dok god Srbiju vodi predsednik Aleksandar Vučić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here