Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas na međunarodnom forumu „Sećanje na pobednike“ održanom u Ruskom domu u Beogradu da Srbija nikada neće zaboraviti svoje pretke i da će slobodarska tradicija srpskog naroda opredelјivati našu državnu politiku, dok god Srbiju vodi predsednik Aleksandar Vučić.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je međunarodnom forumu „Sećanje na pobednike“ održanom u Ruskom domu u Beogradu gde je rekao da je revizija istorije nedopustiva, te da i Srbija i Rusija mogu biti ponosne na svoju istoriju i da su i jedna i druga zemlјa uvek bile na onoj bolјoj, lepšoj, čestitijoj strani sveta, među zemlјama pobednicama. Ministar policije je naglasio da Srbija ne zaboravlјa svoje pretke, sistem vrednosti na osnovu kojih su pobedili i po kojima su živeli, ali ni da su bili na pravoj strani sveta, nikada na pogrešnoj.

Ministar Vulin je naglasio da Srbija nikada neće zaboraviti svoje pretke i da će slobodarska tradicija srpskog naroda opredelјivati našu državnu politiku, dok god Srbiju vodi predsednik Aleksandar Vučić.