Rade Panić – Predsednica Vlade najodgovornija za ovoliki broj obolelih od covid-19

0
122

Doktor Rade Panić je ocenio da pogoršanje epidemiološke situacije ne bi bilo moguće u ovolikoj meri da je premijerka Brnabić postupala po važećim zakonima i preporukama stručnog dela Kriznog štaba.

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić je, u otvorenom pismu premijerki Ani Brnabić, poručio da je ona “zaslužna za titulu vicešampiona po broju novozaraženih u svetu”. Zamolili smo predsednika Sindikata lekara i farmaceuta Srbije, doktora Radeta Panića da pojasni ovakve navode.

Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić pozvao je  premijerku Anu Brnabić da preduzme mere za suzbijanje epidemije korona virusa koje je predložio medicinski deo Kriznog štaba ili da u suprotnom podnese neopozivu ostavku, jer je ona odgovorna za ovoliki broj zaraženih, obolelih i posebno preminulih građana Srbije, naveo je dr Panić u otvorenom pismu predsednici srpske vlade.

Panić je u otvorenom pismu optužio premijerku i Vladu Srbije da snose odgovornost za veliki rast broja novozaraženih i preminulih od posledica infekcije virusom korona u prethodnom periodu i ocenio da takvo pogoršanje epidemiološke situacije ne bi bilo moguće da je premijerka postupala po “važećim zakonima i preporukama stručnog dela Kriznog štaba”. Doktor Panić je izjavio da je protiv premijerke i ministra zdravlja podneta krivična prijava i dodao da “svi imuniteti” koje Ana Brnabić ima kao premijerka, “ne štite od baš svake odgovornosti”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here