Đorđe Vukadinović – Tri vanstranačke ličnosti imaju bolji rejting od političkih lidera

0
203

Istraživanje o idealnom predsedničkom kandidatu koje je sproveo časopis Nova srpska politička misao je po rečima njegovog urednika Đorđa Vukadinovića pokazalo da Marinika Tepić i Boris Tadić imaju bolji rejting od drugih opozicionih lidera, ali ne i od rejtinga aktuelnog predsednika Srbije. 

Urednik Nove srpske političke misli, Đorđe Vukadinović, naveo je da je njihovo istraživanje o najboljem predsedničkom kandidatu pokazalo da od devet kandidata Marinika Tepić i Boris Tadić imaju najbolji rejting od političkih kandidata dodavši da možda postoji i neki skriveni kandidat. Vukadinovića smo pitali koje su prednosti i mane predsedničkih kandidatura Tepić, koja je potpredsednica SSP i Tadića, predsednika SDS, kao i ko bi mogao biti skriveni kandidat.

Urednik časopisa Nova srpska politička misao Đorđe Vukadinović  izjavio je da prema istraživanju o idealnom predsedničkom kandidatu koje je sproveo taj časopis, a uzimajući u obzir prvenstveno to ko ima najmanji negativan rejting od političkih ličnosti i lidera, Boris Tadić i Marinika Tepić imaju najveće šanse u duelu na predsedničkim izborima, ali da je njihov rejting daleko ispod Vučićevog.

Vukadinović je istakao da je istraživanje pokazalo da sve tri vanstranačke ličnosti koje su obuhvaćene istraživanjem, a to su jedan književnik, jedan profesor i jedan advokat,  stoje bolje od političkih i da bi opoziciji trebao neki novi Koštunica koji bi objedinio opoziciju, te da Tepić ili Tadić ne bi mogli na predstojećim predsedničkim izborima da postignu uspeh koji je Koštunica ostvario na izborima 2000. godine .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here