Doo Tišma – Akcijske cene kabanica, gumenih čizama i HTZ opreme

0
77

Robna kuća Tišma iz svoje ponude ove nedelje izdvaja kabanice i gumene čizme, kao i HTZ opremu. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici BB.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Tokom kišnih dana sigurno su vam neophodne gumene čizme i kabanice koje po veoma povoljnim cenama možete kupiti upravo u robnoj kući Tišma, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Na raspolaganju su vam različiti modeli i različite veličine veoma kvalitetnih gumenih čizama i kabanica.

Sem toga u doo Tišmi pronaći ćete i HTZ opremu. Njena uloga je da zaštiti delove tela, kako od udaraca, ili ogrebotina, tako i od opekotina, ali i od raznih opasnih materija. U robnoj kući Tišma u svakom trenutku možete pronaći najveći izbor najkvalitetnije HTZ opreme. Iz svog širokog asortimana posebno izdvajaju rukavice, radne cipele, radnu odeću, kabanice, kao i svu potrebnu opremu: antifone, vizire, respiratore, zaštitne naočare i drugo. U ponudi ćete pronaći veliki izbor zaštitnih sredstava koji će svojim kvalitetom i pristupačnim cenama zadovoljiti sve vaše potrebe.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443. Robna kuća Tišma svim svojim kupcima želi srećne novogodišnje i božićne praznike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here