Novogodišnja čestitka ministra Stefanovića

0
78

Ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i svim građanima Srbije, predstojeće novogodišnje praznike i poželeo da im 2022. godina donese dobro zdravlje i sreću.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i svim građanima Srbije, predstojeće novogodišnje praznike i poželeo da im 2022. godina donese dobro zdravlje i sreću. On je istakao da je ponosan na „sve naše vojnike svih rodova, sve pripadnike Ministarstva odbrane, koji su i u godini za nama pokazali da Srbiju zaista nose u srcu“.

„Poštovani građani Srbije, svakog dana u godini Vojska Srbije je tu za vas. Svaki korak, reč i delo naših pripadnika posvećeni su mirnom snu naše dece i stabilnosti naše Srbije. Radili smo vredno da očuvamo spokoj i sigurnost svakog doma u našoj zemlji. Bili smo složni, kako to samo naš narod zna, i držali se kao jedno. Borili smo se za mir, za osmeh, za život, za otadžbinu. Ponosan sam na svaku devojku i momka u uniformi, na svakog pilota, tenkistu, lekara, inženjera, artiljerca, pešadinca, gardistu, ronioca, vojnog policajca, specijalca. Na sve naše vojnike svih rodova, sve pripadnike Ministarstva odbrane, koji su i u godini za nama pokazali da Srbiju zaista nose u srcu“, rekao je ministar Stefanović.

On je istakao da Novu godinu dočekujemo snažniji nego ikada, zahvaljujući podršci predsednika Aleksandra Vučića, i da ponosna na svoju vojsku, snažniju i opremljeniju nego ikada, na svoju ekonomiju, nove puteve i fabrike, Srbija grabi napred, za budućnost svih svojih građana.

„U novoj godini želim vam dobro zdravlje i sreću. Neka nam donese uspeh, ljubav i toplinu zajedničkih trenutaka s porodicom. Neka počne osmehom i radošću, u zagrljaju ljudi koje volite. I dok večeras u toplini svoga doma budete nazdravljali novoj godini, setite se i naših vojnika koji su na zadatku, koji su i večeras uz svoju državu i svoje građane. Jer, oni su uvek tu. NJihova srca kucaju za Srbiju.  Budimo jedni uz druge i u godini koja stiže. Zajedno, hrabro i snažno, možemo sve“, poručio je ministar Stefanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here