Ministar Vulin obišao patrole Interventne jedinice 92

0
310

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je Interventnu jedinicu 92 i tom prilikom naglasio da je Interventna jedinica u svakom trenutku spremna da zaštiti građane i osigura bezbednost.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Interventne jedinice 92 najveći saveznici građana u očuvanju javnog reda i mira i njihove bezbednosti i još jednom pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika ove jedinice koja je tu da pomogne i učini sve da naša država i naša prestonica  budu sigurne i bezbedne. Ministar Vulin, koji je obišao patrole Interventne jedinice 92 i na licu mesta se uverio u njihov požrtvovan i marljiv rad, istakao je da su pripadnici ove jedinice uvek tu kada je najteže, da za njih nema praznika, te da su spremni da u svakom trenutku osiguraju bezbednost građana i savladaju kriminalce. On je napomenuo da će zbog onoga što čine za građane i zbog spremnosti da žrtvuju i sopstvene živote kako bi sačuvali bezbednost ulica, država znati da im se oduži. Ministar je naglasio da će ministarstvo na čijem je čelu nastaviti da ulaže u opremu, naoružanje, vozila, ali i da će se truditi da poboljša materijalno stanje svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, jer su oni to svojim radom zaslužili.

Ministar Vulin je istakao da Beograd u poslednjih 40 godina nikada nije bio sigurniji i bezbedniji, što je rezultat upornog rada pripadnika Interventne jedinice 92, ali i cele Policijske uprave za grad Beograd na čelu sa načelnikom Veselinom Milićem.

Ministar policije Aleksandar Vulin poručio je prilikom obilaska Interventne jedinice 92 pripadnicima te jedinice da obavljaju jedan od najčasnijih, ali i najtežih poslova, da se svakog dana bore se sa bandama i kriminalcima koji bi da ugroze budućnost naše dece i da u toj borbi imaju punu podršku državnog vrha na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here