Robna kuća Tišma – Velika ponuda noževa za profesionalnu ili kućnu upotrebu

0
58

Robna kuća Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja mesarske i kuhinjske noževe za profesionalnu ili kućnu upotrebu, a na raspolaganju su vam kvalitetni noževe za sečenje, seckanje i sitnjenje po veoma povoljnim cenama.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja mesarske i kuhinjske noževe kako za profesionalnu tako i za kućnu upotrebu. U ponudi imaju kvalitetne noževe za sečenje, seckanje, sitnjenje po veoma povoljnim cenama. Na raspolaganju su univerzalni kuhinjski nož, francuski ili kuvarev nož, santoku nož, nazubljeni nož za hleb, nož za ljuštenje, nož za otkoštavanje, paring ili pomoćni nož, slicer nož za sečenje pečenog mesa, nož za filetiranje, kao i više vrsta satara i kuhinjskih makaza.

Kada je u pitanju kuhinja i njeno opremanje u robnoj kući Tišma možete pronaći plinske, električne i kombinovane šporete, indukcione ploče, ugradnu tehniku, aspiratore, rešoe, mikrotalasne, mašine za pranje posuđa, kao i miksere, blendere, sokovnike, bokale, tostere, pekače, grilove i više vrsta multi cooker-a, friteza za pripremu hrane sa ili bez ulja i mini pećnica. Pored toga na raspolaganju su vam i mlinovi za kafu, mlinovi za orahe, a u Tišmi ćete pronaći i veoma kvalitetno posuđe, različite modele sušača za sudove, kao i escajg, posude za začine i sav dodatni pribor neophodan u svakoj kuhinji.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here