Ministar Stefanović obišao pripadnike Centra za obuku veze i informatike

0
227

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Centra za obuku veze i informatike u Gornjem Milanovcu. On je tom prilikom izrazio uverenje da će, uz veliki rad i trud i nabavke najsavremenijih sredstava, „vezisti“ Vojske Srbije nastaviti da budu elita naše armije.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Centra za obuku veze i informatike u kasarni „Vojvoda Radomir Putnik“ u Gornjem Milanovcu. On je izrazio zadovoljstvo jer je danas u Komandi za obuku, u jedinicama koje se bave obučavanjem vojnika koji dolaze na dobrovoljno služenje vojnog roka, ali i onih koji su već podoficiri, oficiri i vojnici u profesionalnom sastavu, imao priliku da vidi sa kolikom posvećenošću se radi.

Ministra odbrane dočekao je načelnik štaba Komande za obuku brigadni general Muharem Fazlić, a o zadacima Centra za obuku veze i informatike ministra je informisao komandant Centra potpukovnik Nenad Dražinac.

Tokom obilaska kasarne u Gornjem Milanovcu prikazano je postavljanje stanica, rad posluga na postavljanju antena i rad Pokretnog bataljonskog komutacionog čvora, a ministar Stefanović je prisustvovao i obuci polaznika kursa „Pokretni komutacioni čvorovi“ i kursa za osposobljavanje administratora korisnika RAMKO.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here