Nemanja Šarović o programu pokreta ,,Ljubav, vera, nada”

0
171

Program pokreta ,,Ljubav, vera, nada” zasniva se na promeni sistema koji će omogućiti kontrolu korupcije kroz dostupnost informacija od javnog značaja, izjavio je predsednik ovog pokreta Nemanja Šarović.

Predsednik pokreta ,,Ljubav, vera, nada” Nemanja Šarović izjavio je prilikom predaje liste za beogradske izbore, da je taj pokret „alternativa za veliki broj građana Beograda koji su nezadovoljni i ne žele da glasaju ni za jednu od unapred prpremljenih opcija“. On je naveo da na beogradskim izborima učestvuje sa listom „Nemanja Šarović – za sav normalan svet“, kao i da će biti ponosan koliko god glasova da dobije jer je smogao hrabrosti da izađe pod svojim imenom, za razliku od režima čiji su nosioci liste „ljudi koji su pozajmili svoj kredibilitet režimu, jer režim kredibilitet nema“. Na čemu se zasniva program za Beograd pokreta „Ljubav vera nada“ pitali smo predsednika pokreta Nemanju Šarovića.

Pokret ,,Ljubav vera nada” samostalno izlazi na beogradske izbore zakazane za 3. april 2022. na kojima će učestvovati sa listom „Nemanja Šarović – za sav normalan svet“. Predsednik ovog pokreta Nemanja Šarović je izjavio da se program pokreta zasniva na promeni sistema koji će omogućiti kontrolu korupcije kroz dostupnost informacija od javnog značaja, jer kako je istakao, bez javnosti rada nema kontrole kriminala i korupcije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here