Pobednici konkursa „Naš vojnik, naš heroj“.

0
97

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić uručili su danas nagrade osnovcima, pobednicima konkursa „Naš vojnik, naš heroj“.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović i prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić uručili su danas nagrade osnovcima, pobednicima konkursa „Naš vojnik, naš heroj“. Ministar Stefanović je čestitao pobednicima i podsetio da je drugi ciklus konkursa organizovan povodom jubilanih 110 godina od osnivanja Ratnog vazduhoplovstva i PVO Vojske Srbije.

Ministar Ružić uručio je nagrade autorima najboljih radova u konkurenciji od prvog do četvrtog razreda osnovne škole i rekao da je ovaj konkurs nastavak dobre i plodotvorne saradnje dva ministarstva u oblasti obrazovanja.

Prva i druga nagrada za pobednike konkrusa je besplatan sedmodnevni boravak u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije namenjenim za odmor i rekreaciju Vojna ustanova „Tara“ i Vojna ustanova „Morović“, dok je treće mesto nagrađeno knjigom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here