Robna kuća Tišma – Ponuda kosilica za travu

0
178

Doo Tišma iz svog bogatog asortimana ove nedelje izdvaja kosilice za travu po najpovoljnijim cenama u gradu. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

U robnoj kući Tišma možete pronaći širok izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Tišma iz svog programa izdvaja kosilice za travu najpoznatijih svetskih proizvođača sa kojima ćete zagarantovano imati savršen travnjak a samim tim i lepo i uredno dvorište i okućnicu. prednosti električnih kosilica su to što su lake za upravljanje i što ne proizvode izduvne gasove, a ovakve kosilice su namenjene za srednje površine do 800m2. S druge strane, motorne kosilice za travu imaju veliku snagu i namenjene su za velike površine. Samohodne kosilice su veoma lake za upotrebu s obzirom na to da je dovoljno samo da je usmeravate uz vrlo blage pokrete.

kada je u pitanju uređenje dvorišta robna kuća Tišma iz svoje ponude izdvaja trimere za travu, kao i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova, creva za zalivanje različitih dimenzija i razne vrste motalica za baštensko crevo, ručne i motorne prskalice za voće, alate za baštu kao što su makaze za orezivanje voća – teleskopske i obične, grabulje, motike i lopate.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here