Branimir Nestorović – Oni koje sam podržao su ušli u parlament

0
231

Drago mi je što je opcija koju sam podržao ušla u parlament i nadam se da će se u parlamentu pričati o stvarima o kojima se dugo nije pričalo, rekao je dr Branimir Nestorović iz „Patriotskog bloka“.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, iznela je svoje mišljenje o izbornom rezultatu Boška Obradovića 3. aprila ove godine. Kako je rekla očekuje od nekih ljudi da na incidentima grade svoju vidljivost i u narednom periodu. “Bilo je nekih koji su bili u ranijim sazivima Parlamenta, pa im to i nije baš donelo neku korist. Bošku Obradoviću je na prethodnim izborima više procenata doneo Branimir Nestorović, nego politika kamena i pravljenja incidenata”, rekla je Tepićeva. Dr Branimira Nestorovića pitali smo kako komentariše ovu izjavu Marinike Tepić, ali smo zamolili i da prokomentariše rezultate Patriotskog bloka na aprilskim izborima.

Pokret Dveri, to jest Patriotski blok na predsedničkim izborima osvojio je  4,38 odsto iliti 161.212 glasova, dok je na parlamentarnim izborima Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – POKS  odneo  3,81 odsto glasova ili 10 mandata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here