Predrag Peca Popović – Aleksandar Vučić trguje ljudskim dušama

0
391

Aleksandar Vučić trguje ljudskim dušama i živim ljudima i mrtvim ljudima, rekao je novinar i zamenik glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid Predrag Peca Popović komentarišući to što su vlasti posthumno odale počast svom neistomišljeniku uredniku Veselinu Simonoviću.

Veselin Simonović, glavni urednik Nova.rs. je sahranjen u Aleji zaslužnih građana. Za života, ova vlast je smatrala da Simonovićeve novine ne zaslužuju da budu štampane u Srbiji, tvitovao je novinar i zamenik glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid Predrag Peca Popović. Pitali smo ga koji je pravi stav vlasti o pokojnom Veselinu Simonoviću i da li ga zaista poštuju.

U Aleji zaslužnih građana sahranjen je Veselin Simonović – redak čovek među novinarima. Autoritet među urednicima. “Dug je spisak onih kojima je pomogao. Nekima da rade, drugima da objave ono što drugi nisu hteli, trećima da izvuku živu glavu”, rekao je o Vesi novinar Milenko Vasović. Prethodno su se od njega na komemoraciji u Dorćol placu oprostili porodica, prijatelji i kolege.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here