Golmanski kamp Milana Borjana na Zlatiboru

0
39

Golmanski kamp reprezentativca Kanade i kapitena fudbalskog kluba Crvena zvezda, golmana Milana Borjana, otvoren je na Zlatiboru. 111 mališana, u dve smene od po sedam dana, učiće tajne i veštine golmanskog zanata od Borjana i njegovih kolega.

Pozdravljajući buduće golmane, polaznike kampa Milana Borjana predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je rekao da „je veliki doprinos ovog kampa da ta deca mogu da dođu i da borave na Zlatiboru, da osete čari sporta i planine, da stvaraju svoju šansu za bavljenje sportom i što je najbitnije – da uče da budu dobri ljudi.

Zahvaljujući se na gostoprimstvu, direktorka kampa Snežana Borjan je rekla da su ona i njen suprug Milan „posebno ponosni jer će u okviru kampa imati decu sa Kosova i Metohije, iz Hrvatske, svih delova Srbije, Crne Gore, Bosne, Kanade, čak i sa Farskih ostrva.

Reprezentativac Srbije Predrag Rajković je naglasio da „golmani ne pričaju mnogo, samo komanduju odbranom, i da je presrećan da u okviru kampa vidi ovoliki broj dece koji bi želeli da postanu slavni golmani“.

Rajković se prisetio lepih trenutaka u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije, osvajanja Svetskog prvenstva pre sedam godina i osvajanja evropskog prvenstva dve godine pre toga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here