Vulin prisustvovao obeležavanju Dana Žandarmerije

0
57

Izaslanik predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas obeležavanju Dana Žandarmerije i krsne slave ove elitne jedinice – Vidovdana.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas obeležavanju Dana Žandarmerije i krsne slave ove elitne jedinice – Vidovdana. Pre početka ceremonije obeležavanja Vidovdana odata je pošta svim preminulim i poginulim pripadnicima Žandarmerije. Ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu uručena je posebna plaketa za izuzetan doprinos razvoju i jačanju Žandarmerije. On je istakao da Žandarmeriju čine čestiti ljudi spremni da se žrtvuju za svoj narod i otadžbinu, zato što znaju da je trajanje nacije i slobode vrednost veće od života.

Komandant Žandarmerije Dejan Luković istakao je da će ova jedinica nastaviti da se bezuslovno bori za očuvanje mira i stabilnosti države izrazivši veliku zahvalnost predsedniku Republike Srbije Vučiću i ministru policije Vulinu za svu pomoć i podršku koju Žandarmerija dobija.

U Komandi Žandarmerije sečenju slavskog kolača i proslavi Vidovdana prisustvovali su i najviši rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i druge visoke zvanice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here