Druga protestna vožnja zbog neispravne vode za piće

0
41

U subotu, 16. jula,  Zrenjaninci su se po drugi put ove godine okupili spred “Kristalne dvorane” i provozali ulicama grada kako bi skrenuli pažnju lokalnoj samoupravi da i posle 12 meseci od protesta, a 18 godina od zabrane vode za piće, građani i dalje nemaju ispravnu pijaću vodu.

Nekoliko desetina Zrenjaninaca okupilo se u subotu   ispred kristalne dvorane odakle su  po drugi put ove godine, biciklovima  krenuli u protestnu vožnju ukazujući na to da zrenjaninci i dalje nemaju čistu vodu.  . Građani iz  organizacije Zrak   -Zrenjanin je žedan ,  na ovaj način iskazuju nezadovoljstvo i svoj bunt protiv loših odluka i obećanja opštinskih vlasti da će zrenjaninci dobiti vodu 2024. godine kao i  privatizacije fabrike vode  istakao je Gojko Stojinović član Zraka.

Kako najavljuju clanovi Zraka u protestnim vožnjama će se izdrzati i održavaće se   svake subote od 18,30 časova i pozivaju sve građane  da im se pridruže a sve informacije vezane za  protestnu vožnju  mogu pratiti na fejsbuk stranici Zrak-a .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here