Potpisivanje sporazuma o poslovnoj saradnji MUP-a i sportskih saveza

0
83

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin potpisao je danas u ime Ministarstva unutrašnjih poslova sporazum o saradnji sa sportskim savezima.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin potpisao je danas u ime Ministarstva unutrašnjih poslova sporazume o saradnji sa predstavnicima Streljačkog saveza Srbije, Bokserskog saveza Srbije, Tekvondo asocijacije Srbije, Srpskog atletskog saveza, Rvačkog saveza Srbije i Karate kluba “Šampioni” iz Banje Koviljače, sa ciljem ostvarivanja još veće promocije i popularizacije srpskog sporta, Ministarstva unutrašnjih poslova, navedenih saveza i Republike Srbije na domaćem i međunarodnom planu.

„Uveren sam da ćemo zajedničkim delovanjem i saradnjom ostvariti još bolju afirmaciju i prezentovanje i Ministarstva unutrašnjih poslova i naših sportskih saveza, ali i srpskog sporta i Republike Srbije i na domaćim i na svetskim takmičenjima. Ali, naša saradnja će, pre svega, biti uspešna u onoj meri u kojoj budemo motivisali mlade ljude da požele da počnu da se bave sportom, da požele da postanu deo Ministarstva unutrašnjih poslova i usvoje zdrav način života”, poručio je ministar Vulin i  istakao  da su država Srbija i MUP, u proteklih godinu i po dana, uložili značajna sredstva u razvoj sporta u policiji i da će saradnja sa sportskim savezima značajno doprineti daljem razvoju sporta među pripadnicima policije.

Misnistar Vulin, kako je rekao ,veruje da će se formiranjem policijskih sportskih udruženja uz pomoć sportskih saveza mnogo više policijskih službenika baviti rekreativnim sportom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here