Vulin – Čestitke osvajačima zlatnih medalja na Svetskim Policijskim igrama u Roterdamu

0
96

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je čestitke rvačima Strahinji Despiću, Sebastijanu Nađu i Davoru Štefaneku povodom osvajanja zlatnih medalja na Svetskim policijskim igrama u Roterdamu.

“Tri zlatne medalje u rvanju potvrđuju sa koliko velikom količinom požrtvovanosti, motivisanosti i upornosti naši sportisti i pripadnici MUP-a ulaze u borbe i mečeve, iz kojih izlaze kao pobednici i šampioni. Svojom borbom, hrabrošću i motivisanošću pokazali ste svetu da Srbija ima snažnu i respektabilnu policiju. Budite uvereni u to da ste osvajanjem najvišeg odličja obradovali sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i sve građane Srbije“. Ponosan sam na naše zlatne rvače, ali sam još više ponosan zbog toga što će mlade snage MUP-a Srbije i Sportske jedinice moći da uče od najkvalitetnijih i najboljih na svetu”, navodi se u čestitki ministra Vulina.

Na svetskim policijskim igrama u Holandili prvo zlato izvojevao je Strahinja Despić Pripadnik Sportske jedinice MUP-a, policajac iz Policijske uprave za grad Beograd. On je  pobedio  u Roterdamu predstavnika Mongolije i osvojio prvo mesto u kategoriji do 92 kilograma. Rvači Sebastijan Nađ i Davor Štefanek su u finalnim borbama savladali predstavnike iz Irana i Kambodže.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here