Aleksandar Marton – Aleksandar Vulin je sramota ove države

0
199

Potpredsednik LSV-a Aleksandar Marton izjavio je da je Aleksandar Vulin sramota ove države, smatra da nas sukobljava sa svim razvijenim demokratskim državama a pozvao je i Anu Brnabić da ga smeni sa trenutne funkcije.

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Marton pozvao je premijerku Anu Brnabić “da na kraju svog mandata smeni ministra i ruskog agenta u svom kabinetu, Aleksandra Vulina”. „Vulin svakodnevno, 24 časa, sramoti našu zemlju. U maniru uličnog kabadahije on vređa evropske političare koristeći krajnje nacionalistički narativ. Na taj način samo šteti interesima naše zemlje“, ocenio je Marton u pisanoj izjavi. Martona smo pitali da šire objasni šta sve zamera ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu.

Aleksandar Marton je ocenio i da Vulin može da se sramoti i ponižava u svoje ime ali to ne sme da radi u ime cele države. Naveo je da je „poslednji u nizu Vulinovih ispada“ bio „napad na Violu fon Kramon, evropsku poslanicu nemačkih Zelenih, krajnje antifašistički orijentisane stranke“, prilikom kog je po Martonovim rečima, govorio o „pogrešnim istorijskim izborima koje je pravio narod Viole fon Kramon“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here