Ivan Pajović – Preporučujem Siniši Malom da spakuje kofere i ide negde

0
198

Ako je Siniša Mali čovek koji se bavi finansijama ove države i te finansije godinama imaju deficit, ja mu preporučujem da spakuje kofere i da ide negde rekao je doktor ekonomskih nauka Ivan Pajović komentarišući dosadašnji rad Siniše Malog.

Nezvanično se pominje da najviše šansi da bude novi premijer Srbije ima sadašnji ministar finansija Siniša Mali, dok su u igri još tri imena iz Srpske napredne stranke. Od održavanja izbora 3.aprila počeo je zakonski rok od 90 dana za formiranje novog tima u Nemanjinoj 11. Prema ovim predviđanjima, predsednik Vlade i ministri morali bi biti izabrani najkasnije do početka oktobra. Kako komentariše dosadašnji rad Siniše Malog i da li ga vidi na mestu budućeg premijera Srbije pitali smo doktora ekonomskih nauka Ivana Pajovića.

Do konačne odluke o tome kome koga će predsednik Aleksandar Vučić izabrati za mandatara ostalo je dosta vremena, ali je izvesno da će ime za najvišu poziciju dati Srpska napredna stranka, kao najveća partija pobedničke koalicije „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here