Brnabić prisustvovala otvaranju novog logističkog centra „Lidla“ u Lapovu

0
161

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas u Lapovu otvaranju drugog logističkog centra kompanije „Lidl“ u Srbiji, u kom će biti zaposleno 250 ljudi, što će znatno doprineti povećanju standarda u toj opštini.

Logistički centar kompanije Lidl Srbija u Lapovu, u kojem je posao dobilo više od 250 radnika, danas je svečano otvoren u prisustvu premijerke Ane Brnabić, predstavnika Ambasade Savezne Republike Nemačke u Beogradu i lokalnih zvaničnika. Ovo je drugi Logistički centar Lidla u Srbiji. Prostire se na 57 hiljada kvadratnih metara i ima kapacitet za skladištenje više od 35.000 paleta i 130 utovarnih i istovarnih rampi. Premijerka Srbije Ana Brnabić je na otvaranju logističkog centra istakla da se ekonomski rast Srbije nastavlja uprkos svim izazovima i pritiscima u čitavom svetu, napomenuvši da nemačke kompanije kod nas zapošljavaju više od 76 hiljada ljudi, što pokazuje koliko poverenje investitori iz Nemačke imaju u našu zemlju.

Drugi logistički centar otvoren je u prisustvu ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjane Matić, generalnog direktora kompanije Lidl Srbija Dragana Čigoje, predstavnika Ambasade Savezne Republike Nemačke Denisa Kajzera i predsednika opštine Lapovo Bobana Miličića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here