Predrag Peca Popović – Nacionalne frekvencije dobili oni koji održavaju kolektivnu hipnozu u Srbiji

0
108

Vlast Aleksandra Vučića izabrala je za nacionalne emitere one televizije koje su zadužene za održavanje kolektivne hipnoze u kojoj se Srbija nalazi već deset godina istakao je novinar i zamenik glavnog urednika magazina Tabloid Predrag Peca Popović.

Televizije Hepi, Prva, B92 i Pink, dobile su na nacionalnu frakvenciju na nedavno završenom sastanku Savetu REM-a, na kome se raspravljalo o konkursu. Ove televizije su i do sada bile sa nacionalnom pokrivenošću, a REM će uskoro raspisati konkurs i za petu, nepokrivenu poziciju, potvrđeno je u REM-u. Kako komentariše dodeljivanje nacionalnih frekvencija i uvođenje pete pitali smo novinara i zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid Predraga Pecu Popovića.

Za televizijsku frekvenciju konkurisalo je čak 14 emitera, čije izlaganje je izazvalo najveću pažnju javnosti. U prostorijama REM-a direktori, odnosno glavni urednici medija, imali su po 15 minuta da predstave elaborat – pisani podnesak o tome zašto ta televizija zaslužuje nacionalnu pokrivenost i na koji način planira da ispuni zakonske obaveze o kvalitetu programa. Isto toliko vremena imali su da odgovore na pitanja članova Saveta REM-a, dok su novinari bili u publici i izveštavali, bez mogućnosti da postave pitanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here