Dejan Petar Zlatanović – Problem je što kriminalci ne hapse kriminalce

0
200

Najveći problem u državi je što nemamo političare ni poslovne ljude već kriminalce i to još od vlade Slobodana Miloševića a pored toga problem je i što kriminalci ne hapse kriminalce izjavio je glavni i odgovorni urednik portala Srbin info Dejan Petar Zlatanović.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da će SSP u skupštini prvo inicirati da najmanje polovina ministara, uključujući premijerku Anu Brnabić, bude ispitano u Tužilaštvu za organizovani kriminal. “Da se utvrdi odgovornost svih Brnabićki, Vulina, Mihajlovićki, Kisićki, Stefanovića i ostalih u aferama Aseko, tetka iz Kanade, Krušik, čerupanje EPS-a i Telekoma, naročito kupovina medija novcem iz državnog Telekoma”, istakla je Tepić. Da li očekuje da će pomenute afere biti razrešene i da će pomenuti ministri biti procesuirani pitali smo glavnog i odgovornog urednika portala Srbin info Dejana Petra Zlatanovića.

Mnogi sudski procesi, pokrenuti posle spektakularnih hapšenja osumnjičenih za različita krivična dela, ni godinama od pokretanja nisu okončani. Mnogo je pokrenutih istraga koje su obustavljene ili zaboravljene, a u mnoge od njih umešani su i ministri, ili visoki partijski i državni funkcioneri. Pored toga, mnoge milionske svote vezane za te afere nikada nisu pronađene.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here