Ministar Stefanović – Rekordno interesovanje mladih za dobrovoljno služenje vojnog roka

0
52

Ministar odbrane Nebojša Stefanović zahvalio se danas mladima koji su se prijavili za dobrovoljno služenje vojnog roka u septembru, u najvećem broju u poslednjih šest godina istakavši da će na taj način pomoći da Srbija ostane čvrsta  kako bi mogla da nastavi da svoje odluke donosi u interesu svog naroda.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović zahvalio se danas mladim ljudima u Srbiji što su se u rekordnom broju prijavili za dobrovoljno služenje vojnog roka u septembru, u najvećem broju u poslednjih šest godina. On je istakao da je izuzetno ponosan što su se opredelili da na ovaj način služe svojoj zemlji i što pokazuju tako veličanstvenu ljubav prema našoj Srbiji.

Stefanović je istakao da će služenje vojnog roka biti odlična prilika za ove mlade ljude da vide da li su spremni da dostignu izazove koje su savladale mnoge generacije pre njih, ali i da pomognu da naša zemlja ostane čvrsta, snažna i nezavisna i da može da nastavi da svoje odluke donosi isključivo u interesu sopstvenog naroda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here