Predrag Peca Popović – Situacija na Kosovu zavisi od Vučića

0
101

Situacija na Kosovu zavisi od Aleksandra Vučića smatra novinar i zamenik glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid Predrag Peca Popović. Ističe da Vučić svoje tzv. kampanje ograničava na tri dana baš kao što je bio slučaj i na Kosovu a očekuje da će u narednom periodu svoje probleme prebaciti npr. u Sarajevo kako bi izazvao tenzije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da predstoji verovatno najteža politička borba u narednim nedeljama i mesecima, te poručio kako se radi sve da se situacija na severu Kosova smiri. “Radimo na smirivanju. Sve što možemo, kako možemo. Bez obzira koliko teško, predaje neće biti i pobediće Srbija”, rekao je Vučić. Kako gleda na situaciju na Kosovu i da li će do smirivanja tenzija doći uskoro pitali smo novinara i zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid Predraga Pecu Popovića.

Vučić je na konferenciji za novinare u Beogradu 31. jula rekao da se obraća u pokušaju da zamoli sve, pa i Srbe na Kosovu, da ne učine ništa što bi moglo da dovede do sukoba. “Molim predstavnike moćnih i velikih zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova da vode računa o međunarodnom pravu i situaciju na terenu i da ne dozvole da njihovi štićenici izazovu sukob. To je moja velika molba. Mi ćemo da molimo za mir i da tražimo mir”, rekao je Vučić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here