Vučić sa kogresmenkom Klaudijom Teni o regionalnim i globalnim pitanjima

0
54

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa kongresmenkom Klaudijom Teni, kopredsedavajućom srpskog kokusa u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država i članicom Odbora za spoljne poslove Predstavničkog doma u Njujorku.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je sa Klaudijom Teni, kopredsedavajućom srpskog kokusa u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država i članicom Odbora za spoljne poslove Predstavničkog doma u Njujorku razgovarao o brojnim regionalnim i globalnim pitanjima. “Zahvalio sam kongresmenki na proaktivnom angažovanju u Kongresu SAD u oblastima od interesa za Republiku Srbiju, kao i na dosadašnjim inicijativama od značaja za našu zemlju”, navodi se u objavi predsednika Srbije na Instagramu.

Sastanku su prisustvovali i ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, ambasador Srbije u SAD Marko Đurić i stalni predstavnik Srbije pri UN ambasador Nemanja Stevanović. Aleksandar Vučić do 23. septembra učestvuje na 77. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. Na Generalnoj debati svetskih lidera obratiće se 21. septembra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here