Željko Pantić – Pravljenje gotovih timova od strane Nebojše Čovića upropastilo košarku u Srbiji

0
135

Jedan od razloga zbog kojeg je srpska košarka u poražavajućem stanju je koncept koji je došao sa Srpskom naprednom strankom u košarku a to je pravljenje gotovih timova od strane Nebojše Čovića izjavio je direktor Danas konferens centra Željko Pantić.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o neuspehu košarkaše reprezentacije Srbije na Evrobasketu, gde su “orlovi” ispali u osmini finala od Italije. Čović je poručio da Srbija dugo nije zemlja košarke, a kritikovao je i rad Košarkaškog saveza Srbije istakavši da mora da se radi naporno, a ne da Savez bude utočište i sigurna kuća za mnoge. „Ne može Savez neposredno pred Eurobasket da podiže plate 50 odsto predsednicima, potpredsednicima i sekretaru, a da tu odluku donosi Upravni odbor u kojem sede oni“ rekao je Čović. Kako komentariše nastup Srbije na Evrobasketu, ali i Čovićevu izjavu pitali smo Željka Pantića, direktora Danas konferens centra.

Uprkos svim odsustvima, povredama i problemima, naša zemlja je prema mišljenju brojnih stručnih lica bila projektovana za borbu za medalju na ovom Evropskom prvenstvu.Desio se isti scenario kao pre tri godine u Kini na Svetskom šampionatu. Nakon perfektne grupne faze u kojoj nam niko nije mogao ništa, naišao je loš dan – tada protiv Argentine, a ovoga puta protiv Italije, koja je odigrala neverovatnu utakmicu i otišla među osam najboljih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here