Željko Pantić – Bodiroga je predsednik Titanika, a ne elitnog takmičenja

0
152

Dejan Bodiroga je postao predsednik Titanika a ne nekog elitnog takmičenja kakvo je Evroliga i to je poražavajuća stvar izjavio je direktor Danas konferens centra Željko Pantić.

Košarkaški klub Partizan biće u novoj sezoni spoj domaćih talenata, iskustva, kvalitetnih stranih igrača i mladosti, navodi se na zvaničnom sajtu Evrolige. Partizan se vraća u Evroligu pošto je poslednji put u ovom takmičenju igrao u sezoni 2013/2014. Evroliga tvrdi da će se Partizan uglavnom oslanjati na tim iz prošle sezone. Šta očekuje od Partizana u Evroligi pitali smo Željka Pantića, direktora Danas konferens centra.

KK Partizan se posle osam godina vratio u Evroligu, ali ne baš na način na koji je priželjkivao: crno-beli su u prvom kolu elitnog nadmetanja gostovali u Berlinu ekipi Albe, koja ih je savladala sa 100:84, i to posle izuzetno zanimljivog duela. Posle pet minuta igre sve je delovalo pomalo idilično za ekipu trenera Željka Obradovića: usred Nemačke, njegov tim je imao odličnih 16:16, imao i izuzetno nadahnutog igrača (Dante Eksum je za to vreme postigao 11 poena), a imao je i nestvarnu podršku, jer je petstotinak “grobara” ne tako retko nadglasavalo ostatak (bučne) hale.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here