Tišma – Sve za dvorište od staze do krova

0
14

DOO Tišma ove nedelje iz svoje ponude posebno izdvaja šahtove, slivnike, antene, svetiljke za dvorište raznih veličina kao i ručne pumpe.

Najbolje opremljena robna kuća u gradu DOO Tišma u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo. Ovonedeljna ponuda obuhvata šahtove za vodu raznih dimenzija kao i kutije za šahtove. Pored toga u Tišmi možete pronaći i slivnike za odvod vode.

Sve za vaše dvorište, od staze do krova takođe ćete pronaći u Tišminom širokom asortimanu. Reč je o antenama, zatim velikim stubnim svetiljkama za dvorište i malim svetiljkama koje će vam na jednostavan način pomoći da osvetlite dvorište ili terasu. Tišma izdvaja i ručne pumpe koje karakteriše laka instalacija, jednostavan rad, pouzdanost i ekonomičnost.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U „Tišmi“ svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here