Nakon „izostanka“ iz Vlade oglasili se Mihajlovićka i Stefanović

0
85

Nakon saopštavanja konačnog spiska ministara u novoj Vladi Srbije na kom se ne nalaze, javnosti su se obratili ministar odbrane Nebojša Stefanović, koji se zahvalio na saradnji svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na saradnji i ministarka rudarstva i energetike Zrana Mihajlović, koja je rekla da nije želela da bude pion i da neće biti u Vladi, ali da ostaje u politici. 

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je u nedelju razgovarala u četiri oka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i demantovala pisanje pojedinih medija kako je izgledao taj razgovor, dodajući “da mu neće biti lako, ali imaće jednu glavolbolju manje jer neće imati taj jedan drugačiji ton iz vlade”. Iza mene stoje rezultati, ne žalim ni za čim, rekla je Mihajlović na današnjoj konferenciji za novinare i poručila da ostaje u politici.

Saopštenjem se oglasio i odlazeći potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović, koji se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na saradnji i ostvarenim rezultatima u zajedničkoj borbi za otadžbinu. „Naša vojska danas je jedna od vodećih sila u regionu, takva da svojom snagom garantuje miran san našeg naroda i stabilnost naše zemlje. Ponosan sam što ste danas i bolje opremljeni i naoružani, ali posebno ponosan što smo u prethodnom periodu, uz bezrezervnu podršku predsednika Vučića, investirali u povećanje vaših primanja i poboljšanje vašeg životnog standarda.  Uveren da ćete nastaviti sa istim žarom da se borite za očuvanje, opstanak i budućnost naše Srbije, od srca vam želim puno sreće u daljem radu i svako dobro vama i vašim porodicama“ navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here