DOO Tišma ove nedelje za vas izdvaja asortiman za obradu mesa – makaze, punilice kao i ručne i električne mašine za meso.

DOO “Tišma” koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb u svom asortimanu poseduje elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ove nedelje posebno izdvajaju asortiman za obradu mesa. U ponudi su stone makaze za meso, punilice, kao i ručne i električne mašine za meso. Ukoliko su vam potrebni delovi za ručnu mašinu za meso u Tišmi ćete pronaći sve što vam je neophodno. Obavezan deo svakog svinjokolja su i kuke za meso kao i kvalitetni noževi različitih veličina. Tu su i oštrači noževa dizajnirani za sigurno, brzo i efikasno oštrenje svih vrsta noževa i makaza. Rešite se tupih oštrica u samo par poteza.

DOO “Tišma” se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U “Tišmi” svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata posredstvom administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.