Na stovarištima Ogrev danas je počela nova nedeljna akcija koja će trajati do 11. novembra. U narednim minutima pogledajte koji artikli su na sniženju.

Na stovarištima “Ogrev” možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. U “Ogrevu” je počela nova nedeljna akcija koja će trajati do 11. novembra.

U Ogrevu svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka ili administrativne zabrane, čekovima na 9 rata, kao i posredstvom sindikalne prodaje. Stovarišta Ogrev nalaze se u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu 13 u Zrenjaninu, kao i u ulici Vujice Vujanova bb u Melencima. Sve potrebne informacije možete dobiti pozivanjem brojeva telefona 563 120 i 563 240 za stovarišta u Zrenjaninu i 731 518 za stovarište u Melencima. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 14h a u Melencima od 7:30 do 16h radnim danima i od 8 do 13h subotom.