Vučić odlikovao policajce sa Kosova

0
82

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas odlikovanja kapetanu Nenadu Đuriću, suspendovanom direktoru Regionalnog direktorata policije Mitrovica Sever na KiM i kapetanu Aleksandru Filipoviću, koji je bio na dužnosti šefa Regionalne operative direktorata policije Mitrovica Sever.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas odlikovanja kapetanu Kosovske policije Nenadu Đuriću koji je nedavno suspendovan sa mesta direktora Regionalnog direktorata policije Mitrovica Sever i kapetanu Aleksandru Filipoviću, donedavnom šefu Regionalne operative direktorata policije Mitrovica Sever i poručio im da će biti zaposleni u državnoj administraciji. „Vi ste svoju državu poslušali, čak i kada se sa njenim odlukama niste slagali i uradili ste ono što vam je srce želelo i najčasnije ste se poneli kada ste bili onemogućeni u vršenju svoje dužnosti“.

Aleksandar Vučić je Nenadu Đuriću uručio Orden zasluga za odbranu i bezbednost prvog stepena, koji se dodeljuje za natprosečno, uzorno i časno izvršavanje dužnosti i zadataka u oblastima odbrane i bezbednosti. Kapetanu Aleksandru Filipoviću uručena je Zlatna medalja za hrabrost „Miloš Obilić“, koja se dodeljuje za dela u kojima je do izražaja došla lična hrabrost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here