Miroslav Parović – Pola Vučićeve vlade su špijuni

0
76

Od kada postoje vojske postoji i međusobno špijuniranje i to je normalna stvar, ali nije normalno da se od toga pravi cirkuska predstava kao što to radi Aleksandar Vučić, izjavio je Miroslav Parović iz Narodnog slobodarskog pokreta, koji smatra da je Vučić pričom o dronu prikrio sve stvari koje radi, a koje su loše po nacionalne interese Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Srbija ni sa kim ne sukobljava ali da ne može da dozvoli da neko špijunira njene oružane snage. Vučić je povodom obaranja drona iznad vojnih objekata u blizini Raške rekao da to nije prvi put da su iznad kasarni Vojske Srbije primećene takve letelice. Kako gleda na pomenutu situaciju i da li je u pitanju svojevrstan vid agresije ili pak nešto drugo pitali smo Miroslava Parovića iz Narodnog slobodarskog pokreta.

Dok predstavnici režima obaranje drona koji je navodno neovlašćeno izviđao teritoriju centralne Srbije kvalifikuju kao kulminaciju svojevrsne bezbednosne krize koja već danima traje na Kosovu i Metohiji, a izazvana je namerom prištinskih vlasti da na silu sprovede preregistraciju motornih vozila sa srpskim tablicama predstavnici opozicije potpuno su suprotnog stava. Kao i Miroslav Parović, i predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić smatra da je obaranje drona koji je doleteo iz pravca Kosova, te podizanje borbenih aviona, samo predstava. „Uskoro ćemo videti čemu dronovi, MIGovi, napuštanje institucija i cela ova dramatizacija. Na kraju ovog ili početkom sledećeg meseca očekujem sporazum koji će biti predstavljen kao pobeda, a koji će ustvari dramatično ugroziti naše legitimne interese na Kosovu“, napisao je Tadić u objavi na Tviteru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here