Bratislav Jugović o Zorani Mihajlović

0
75

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović izjavio je da Zorani Mihajlović zamera što je nakon saznanja da neće biti ministarka iznela stavove o stranačkim kolegama koji nisu za javnost i dodao da od nove ministarke rudarstva i energetike Dubravke Đedović očekuje dobre rezultate.

Novoizabrana ministarka energetike Dubravka Đedović ima daleko veći potencijal od Zorane Mihajlović, rekao je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović, u pisanoj izjavi, u kojoj je medijima dostavio svoj komentar o sastavu vlade. Zbog čega tako misli i šta to zamera Zorani Mihajlović pitali smo člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislava Jugovića.

U zvaničnoj biografiji Dubravke Đedović stoji da ima bogato međunarodno iskustvo finansiranja velikih korporacija, investicija i projekata iz oblasti transporta, energetike, telekomunikacija, inovacija, zdravstva i drugih industrija, ali i iskustvo u finansiranju malih i srednjih preduzeća. Diplomirala je bankarstvo i finansije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirala finansije i menadžment na Univerzitetu u Milanu i Anderson školi mendžmenta u Los Anđelesu. Krajem prošle godine postavljena je za novu članicu Izvršnog odbora Komercijalne banke za poslove sa privredom i investiciono bankarstvo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here