Bojan Torbica – Moramo stati iza ljudi koji vode ovu državu

0
80

U Srbiji je najveći izazov boriti se za ovu državu i ne prašta se kada neko radi za Srbiju rekao je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica komentarišući pretnje koje dobija predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin oglasio se nakon priznanja okrivljenog svedoka saradnika Srđana Lalića da je klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića planirao atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vulin je istakao da ponovlja svima koji sada nose odgovornost za bezbednost u Srbiji da čuvaju i sačuvaju predsednika Vučića. Kako gleda na pretnje koje dobija predsednik Vučić ali i na pomenuto planiranje atentata pitali smo potpredsednika Pokreta socijalista i narodnog poslanika Bojana Torbicu.

Dragan Marković Palma rekao je da je pretnja Aleksandru Vučiću od strane kriminalnih grupa ista režija kao i u slučaju Đinđića. “Nakon što je načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić rekao da je grupa “Vračarci” Vučića videla kao najveću pretnju i da su se dvoumili da li da ga ubiju ili da mu nanesu duševnu bol tako što bi mu ubili dete, možemo reći da je to ista režija kao u slučaju ubistva premijera Srbije Đinđića rekao je Palma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here