Ove nedelje DOO Tišma iz svog širokog asortimana izdvaja kupatilsku opremu, sanitarije i kupatilsku galanteriju koju možete kupiti po veoma povoljnim cenama.

Doo “Tišma” koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb u svom asortimanu poseduje elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ukoliko planirate renoviranje kupatila ili želite da zamenite samo određene delove u Tišmi ćete pronaći sve što vam je potrebno: bojlere različitih zapremina, umivaonike, wc šolje i daske, vodokotliće, kao i ogledala klasičnog i modernog dizajna, sa svetlom ili bez. Pored toga u ovoj robnoj kući pronaći ćete i baterije za kupatila, klasične, moderne ili dečije, a u okviru kupatilske galanterije i police za kupatila, držače peškira ili držače za izlazak iz kade, držače za sapune i četkice, kao i dozere za tečni sapun. Tišma u svojoj ponudi ima i više modela ormarića za kupatila, gornjih i donjih, različitih dimenzija.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.